TRUE AND TRUSTY 

Tibetansk spaniel hvalpe født / til salg

Alle forældre til vores hvalpe er øjenlyst fri uden anmærkninger ( Fri for PRA og Cataract m.m.) og er PL fri ; status ( 0,0 )  samt er Champion eller har mindst vundet et certifikat . ( ind og udland ).

Klik på foto for at se billeder af hvalpene og mere information :-)

Hvalpe født d. 24.november 2011 

DKCH Mango's Royal Highness "Mimmi"

Med vores hvalpe følger der en hvalpemappe med nyttig information om pasning og pleje af en Tibetansk Spaniel eller Papillon, fotos af forældre og de første leveuger,  DKK-stambog ,  EU-pas ,  sundhedsattest , 1.vaccination mod hundesyge m.m., DKK købeaftale og det første hvalpefoder ( Royal Canin). 

Hvalpen vil desuden være chippet,  registreret i Dansk Hunderegister (lovpligtig )   samt at hvalpen vil have fået flere ormekure.

Vores hvalpe vokser op i hjemmet ved siden af børneværelset. Hvalpenes daglige kontakt med forskellige familiemedlemmer er med til at socialisere dem.  Diverse lyde som rockguitar til støvsuger bruges til at styrke dem til senere . Når hvalpene først er blevet større elsker de at lege med pivdyre eller gnave i små tyggeben. 

Den er ikke helt renlig som 8 ugers hvalp så husk at gemme aviser da man godt kan lære hvalpen  at tisse på aviser når man ikke er hjemme og trangen melder sig. 

Du er velkommen til at kontakte os for nærmere information under tlf.nr.:62 68 18 02 eller send en email til papillon@truedogs.dk eller tibbe@truedogs.dk